Szolgáltatások

Szakipari munkák

Elkezdtünk a Simo-Cash Kft-vel szakipari munkákkal is foglalkozni.Több megbízást is sikerrel teljesítettünk, a tulajdonosok külföldi munkáltatói tapasztalataik segítségével.

 • Technológiai csőszerelés – helyszíni szerelés
 • nyomástartó edények, tartályok fémszerkezeti javítása
 • fémszerkezet gyártás, szerelés
 • villanyszerelés

Kezdeti sikereink és az eddig elvégzett munkáink alapján cégünk újabb iparágba kapott felkéréseket. A felkéréseket megköszöntünk és elfogadtuk, ma már az alábbi építőipari feladatokat is eltudjuk látni.

 • lakás felújítás A-Zig
 • készházak szerkezetkész szerelése
 • gipszkartonozási munkálatok
 • egyéb burkolás
 • épületgépészet

 

Fuvarozás-bérbeadás

A Simo-Cash Kft. egy friss cég a fuvarozásban, de fejlődő és ambiciózus cégnek tartjuk. Régóta működő gépjármű kölcsönzési águnk remek húzóágazatnak minősült eddig, mely egyelőre többségi erőnket is jelenti.

A tulajdonosokat segítő profi szakmai gárda precíz és kitartó munkájának köszönhetően a cég megbízóinak elégedettségére mindig fejlődik valamiben, mely köszönhető a hibáinkból adódó javításoknak.

Természetesen a változás, a fuvarpiaci igények felmérése, követése elengedhetetlen, így ezen ágazatban is meghallgatjuk megbízóink negatív és pozitív véleményét, hogy javíthassunk hibáinkon. Fuvarozási tevékenységünk fő működési területe elsősorban az Európai Unión belüli árufuvarozás.

Főbb célországok:

 • Németország
 • Benelux Államok
 • Ausztria
 • Olaszország

Fuvarozáshoz használt járművük GPRS rendszerrel felszerelt, mely folyamatos, gyors információáramlást biztosít a fuvarszervező kollégák felé, illetve kiemelt ügyfeleink számára közvetlen, interneten keresztüli betekintést is módunkban áll biztosítani.


Munkavédelem

Célja: az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkakörülmények megteremtése a törvény előírásainak megfelelően.

Az 1993. évi XCIII. Munkavédelmi törvény kötelezően előírja a munkavédelmi szakember alkalmazását szervezett munkavégzés esetén, tehát 1 fő munkavállaló alkalmazásától.

„9.§ (1) A törvény hatálya – a (2)-(3) bekezdésekben megállapított kivételekkel – kiterjed minden szervezett munkavégzésre, függetlenül attól, hogy az milyen szervezeti vagy tulajdoni formában történik.”

Az, hogy hány órában és milyen végzettséggel rendelkező szakembert kell alkalmaznia, azt a dolgozói létszám és a munkahely veszélyességi osztályba sorolása határozza meg.

Segítünk abban, hogy levegyük válláról a Törvény által Önre rakott terhet! Készítünk kockázatértékelést, munkavédelmi szabályzatot, vállaljuk gépek üzembe helyezését, munkavédelmi oktatások megtartását és mindent ami szükséges az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkakörülmények megteremtéséhez.

Ne kelljen állandó alkalmazásban foglalkoztatnia munkavédelmi szakembert, amely komoly plusz költség lehet egy mikro, kis illetve középvállalkozás számára.


Tűzvédelem

A tűzvédelem hozzátartozik mindennapi életünkhöz, amely segíti a tűz megelőzést és sajnálatos tűzeseteknél életeket, vagyont is menthet.
Ne csak a törvényi szabályozás kötelezettsége és azok hiányának szankciói miatt teljesítsék a szabályokat.

A mikro, kis illetve közép vállalatoknak nem kevés költségébe kerülhet az, ha erre a munkára állandó alkalmazottat vesz fel. A törvény kiskapuként meghagyja a lehetőséget arra, hogy külső cég, illetve szakember lássa el ezt a feladatot.

Segítünk Önnek abban, hogy meglévő vagy tervezett létesítménye megfeleljen a tűzvédelmi jogszabályoknak, emberei megkapják a kellő oktatásokat, tűzvédelmi berendezéseik mindig használhatóak legyenek és mindezt az átlaghoz képest kedvező áron.

Alap törvény: az 1996. évi XXXI. Törvény Tűz elleni védekezésről, a műszaki mentésről és a tűzoltóságról.


Érintésvédelem

Az érintésvédelmi felülvizsgálatok megléte rendkívül fontosnak mondhatók az elektromos hibák, esetleges károk elkerülése érdekében.
Meglévő és újonnan létesített épületek, berendezések, technológiákra vonatkozó törvények és rendeletek előírják időszakos felülvizsgálatokat.
Ezen fajta felülvizsgálatok fontosak és szükségesek munkavédelmi és tűzvédelmi eljárásokhoz.

Amennyiben szükséges, az esetleges hibák illetve a nem megfelelő berendezéseket rendkívül nagy szakmai tapasztalattal bíró villanyszerelő csapatunk a szabványok előírásának megfelelően javítja is.

Ha érdekli, hogyan csökkentheti a szolgáltatásaink kötelező kiadásait, keressen minket a kapcsolat fülben megadott elérhetőségeink bármelyikén!
Köszönjük, hogy megtekintette szolgáltatásainkat!


Tehergépjármű tisztítás

Cégünk vállalja tehergépjárművek, munkagépek külső tisztítását.

Jelenleg 20m hosszú és 3,5m széles gépeket tudunk befogadni. Kézi melegvizes(gőz) nagynyomású mosóval dolgozunk, környezetbarát vegyszerekkel. Víz felhasználásunk a nagynyomású porlasztás miatt kevés, viszont ez nem ront a minőségi elvárásokon és a környezetünket is kíméljük.

Időpont foglalás lehetséges a feltüntetett telefonszámainkon. Megbízóink hó végi összesítő segítségével átutalással is rendezhetik díjainkat. Kérjen egyedi árat!

Összegyűjtött szennyvízünket a DVCSH Kft., veszélyes hulladékunkat a SZOFT-FERR Kft, kommunális hulladékunkat a Dunanett Kft. szállítja.


HACCP

Valamennyi élelmiszer-előállítónak, -forgalmazónak és élelmiszer kereskedelemmel foglalkozónak biztosítania kell a közfogyasztásra szánt élelmiszer előállításának és forgalmazásának higiéniai feltételeit.

Az élelmiszer – előállító, illetve az élelmiszer-forgalmazó köteles meghatározni tevékenysége mindazon lépéseit, amelyek az élelmiszer-biztonság szempontjából kritikusak. Ennek során ki kell választania a megfelelő biztonsági eljárásokat, gondoskodnia kell azok végrehajtásáról, fenntartásáról, felülvizsgálatáról a Hazard Analysis Critical Controll Points = a Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozás Pontok, vagyis a HACCP rendszer bevezetésével és működtetésével.

A HACCP olyan rendszer, amely meghatározza a jellemző veszélyt és a szabályozásukra szolgáló megelőző intézkedéseket.


Minőségirányítási rendszer tanácsadás

Egy jól működő minőségügyi rendszer biztosítja az üzleti teljesítmény folyamatos javulását a hibák megelőzése által.

A rendszernek nemcsak reagálnia kell azokra a hibákra, melyek a valóságban ténylegesen előfordultak, hanem meg kell akadályoznia azok újbóli előfordulását, valamint előzetesen azonosítania kell azokat a potenciális területeket, ahol ezek a hibák előfordulási valószínűségének csökkentésére (megelőző tevékenység). A hibák pénzbe kerülnek mind pénzügyi értelemben, mind a hibák feltárásával és kijavításával elveszett idő tekintetében.

Csupán az előforduló hibák számának csökkentésével a vállalkozás csökkenti költségeit, anyagi megtakarítást ér el, melynek tükröződnie kell a javuló jövedelmezőségben is. Az ISO 9001:2008 elsődleges célja a „vevői elégedettség elérése”. Ez javítja a szervezet vevői körben történő megítélését, hírnevét, melynek eredményeként javulhat eladásuk.


Biztonsági rendszerek

Egy lépéssel a bűnözők előtt…

Lehetne ez a szlogen, de nem csak a bűnmegelőzés lehet célja a különböző biztonságtechnikai rendszereknek.
Lehet az élet megkönnyítése is. Belépőkártyás ajtók, kapuk használata, lehet automata tűzjelző rendszereket telepíteni, melyek jók, kezelhetők és biztonságos működésűek, illetve megkönnyítik mindennapjainkat.
Ecsetelhetném a kamera rendszerek fontosságát, de úgy érzem felesleges, mert mindenki tudja, hogy a mai világban milyen sokat is jelentenek ezek.

Kérheti segítségünket minden új rendszerhez, illetve régiek felújításához.<br

Felkészült és folyamatosan képzett partnereinkkel minden nehézséget megoldunk, csak kérnie, keresnie kell minket!


Tűzoltó készülékek karbantartása, felülvizsgálata

Tűzoltó készülékek karbantartása, felülvizsgálata:
Engedélyezett bevizsgáló és javító műhelyben minden igényt kielégítő magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk. Kiváló szakemberünk becsületes, remek és gyors munkát végez a felsorolt szolgáltatások bármelyikét is nézve.

Dunaújvárosban és környékén ingyenes kiszállással helyszínen is bevizsgáljuk a kézi oltókat. Természetesen a közép és teljes karbantartásra be kell szállítanunk a készülékeket műhelyünkbe, melyeket az átvizsgálás után visszajuttatjuk a megrendelőnek.
Ezen körben végzett munkáink:

 • porral oltók, habbal oltók, széndioxiddal oltók forgalmazása
 • tűzcsapok tartozékainak forgalmazása
 • tűzoltó készülékek alap-, közép-, és teljes körű karbantartása
 • tűzoltó vízforrások és tartozékaik felülvizsgálata, karbantartása
 • tűzoltó készülékek javítása, helyszíni cseréje
 • tűzoltó tömlők nyomáspróbája, javítása és bekötése
 • felkészítés tűzvédelmi ellenőrzésre

Tűzvédelmi szakvizsga

Cégünk folyamatosan szervez tűzvédelmi szakvizsgát, a következő munkakörökre:

 1. Hegesztők és az építőipari tevékenység során nyílt lánggal járó munkát végzők.
 2. Az „A” és „B” tűzveszélyességi osztályba sorolt anyagoknak bármely időpontban 300 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű tárolását vagy 100 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű ipari vagy szolgáltatás körébe tartozó feldolgozását, technológiai felhasználását végzők.
 3. Éghető gáz lefejtését, töltését, kiszolgálását, továbbá autógáz kiszolgálását végezzük.

További információkat és árakat kérhet, bármely elérhetőségünkön!

Cégeknek flotta kedvezmények és a kihelyezett vizsgáztatás is megoldható! Áraink 10 és 20 ezer forint között változnak.